Wensenlijst(0)

DE GROOTSTE COLLECTIE WONEN IN DE REGIO ZUID HOLLAND!

 

Eén adres om uw woonkamer volledig in te richten. Met de interieurcollectie van Visser Meubelen maakt u van uw woonruimtes echt uw thuis. Van vloer, wand en raam tot natuurlijk bank, fauteuil salontafel en eetkamerstoelen. Belangrijk is ook dat onze interieurspecialisten een bevredigend antwoord weten op uw vragen. Visser Meubelen is u graag van dienst.

BANKEN

Of u nu op zoek bent naar een 2-zitsbank, 3-zitsbank, loveseat of hoekbank, bij Visser Meubelen bent u hiervoor aan het juiste adres.
BEKIJK ONZE BANKEN

DRESSOIRS

Een dressoir is een ideaal meubel dat naast stijlvol ook heel praktisch kan zijn.
BEKIJK ONZE DRESSOIRS

EETKAMERSTOELEN

Een comfortabele eetkamerstoel is de basis voor gezellig urenlang natafelen of nog even een spelletje doen met uw vrienden aan de eettafel.
BEKIJK ONZE EETKAMERSTOELEN

EETKAMERTAFELS

De eetkamertafel is een sfeer bepalende factor voor de inrichting van uw eetkamer of -keuken. De grote en vorm van uw eetkamer bepaalt hoeveel personen kunnen aanschuiven.
BEKIJK ONZE EETKAMERTAFELS

FAUTEUILS

Een fauteuils is een sfeervolle, maar ook praktische aanvulling op uw zitgedeelte. U kunt een fauteuil kiezen welke precies aansluit bij uw bank, maar juist ook een die totaal afwijkend is.
BEKIJK ONZE FAUTEUILS

HOEKTAFELS

Dat ene kale hoekje decoreren of een extra tafel naast de bank om u glas wijn op te zetten? Bij de diverse woonprogramma's die Visser Meubelen aanbiedt zijn veelal ook hoektafels te bestellen.
BEKIJK ONZE HOEKTAFELS

KAPSTOKKEN

Bij Visser Meubelen is een divers aanbod aan kapstokken. Kiest u een kapstok met hoedenplank?
BEKIJK ONZE KAPSTOKKEN

KASTEN

Alles netjes opgeruimd in een kast achter de deur of juist netjes geordend voor het oog? Bij Visser Meubelen vindt u een uitgebreide collectie buffetkasten, boekenkasten en vitrinekasten.
BEKIJK ONZE KASTEN

RELAXFAUTEUILS

Een relaxfauteuil is een zitmeubel wat op maat gemaakt wordt en dus perfect aansluit bij uw wensen. Om u de juiste keuze te laten maken uit onze collectie relaxfauteuils helpen wij u graag.
BEKIJK ONZE RELAXFAUTEUILS

SALONTAFELS

Een salontafel maakt uw zithoek compleet. Een salontafel is, naast een stijlvol element van uw inrichting, ook zeer functioneel.
BEKIJK ONZE SALONTAFELS

TV-MEUBELEN

De TV's worden vandaag de dag steeds groter. Onze collectie TV-meubelen groeit mee. Bij Visser Meubelen vindt u een divers aanbod TV-meubelen. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen, stijlen, afmetingen, kleuren en materialen.
BEKIJK ONZE TV-MEUBELEN

ZITTEN OP MAAT

Naast de standaard collecties bent u bij Visser Meubelen ook aan het juiste adres voor een zitmeubel op maat. Wilt een zitmeubel die groter of juist kleiner is dan standaard, of hoger of lager, bij ons zijn er eindeloos veel mogelijkheden.
BEKIJK ZITTEN OP MAAT

UW WOON-SPECIALIST CAROLINE BEZEMER

Wilt u weten wat Visser Meubelen op het gebied van wonen voor u kunt betekenen?
Ik bespreek de mogelijkheden graag met u.

UW WOON-SPECIALIST CAROLINE BEZEMER

info@vissermeubelen.nl 0187 483328 Maak een afspraak

Bekijk onze woonkamer artikelen

  • Eetkamerstoel Sono/Sofie houten poot
    € 189.00
  • Barstoel Sono/Sofie vintage metaal swing recht
    € 229.00
  • Happy@Home TV Dressoir Mallorca 145cm
    € 649.00
OPENINGSTIJDEN
Maandag    Gesloten
Dinsdag    09.30 - 17.30 uur
Woensdag    09.30 - 17.30 uur
Donderdag    09.30 - 17.30 uur
Vrijdag    09.30 - 21.00 uur
Zaterdag    09.30 - 17.00 uur
Zondag    Gesloten
GA NAAR ONZE CONTACTGEGEVENS  
ONZE MERKEN
Visser Meubelen is dé specialist op het gebied van meubelen en slaapkamers. Bekijk hier welke merken wij aanbieden. Wij hebben een brede vertegenwoordiging in topmerken en daarnaast beschikken we over deskundig en ervaren personeel.
Eastborn
Quick-Step
Desso
Pullman
New City
Onze raamdecoratie
Parade
Tempur
Happy@Home
Slizing